Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kaliforniai fehér zsálya (California white sage) köteg 25 gramm
Kaliforniai fehér zsálya (California white sage) köteg 25 gramm
2 970 Ft

Kaliforniai fehér zsálya (California white sage) köteg 25 gramm

A fehér zsályát hagyományosan rituális tisztításhoz használják, legyen szó akár helyiségekről, kristályokról vagy egyéb tárgyakról. Az aura védő fehér zsálya  biztonságot és menedéket nyújt ezzel a különleges illattal.

Soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő köteget! Mindig figyeljen a biztonságos füstölésre!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
10 cm
Gyártó
Egyesült Államok
Termék súlya (c)
25 gramm
2 970 Ft
Részletek

A Fekete Zsálya (Salvia Malifera) Mexikó és Kalifornia partajainál nő. Nagyon jól ismert és közkedvelt növény a Közép Amerikai őslakosok és sámánok között. Tisztító rituálisoknál használják és a rossz erők elűzésére. Fűszeres, aromás füstje segít a látomások érzékelésében és üzenetük megértésében. Hatása befolyásolhatja a jelenlévők érzékeit.

A Fehér Zsálya ( Salvia Apiana) a sámánok által szentnek tartott növény, melyet évszázadok óta használnak tisztító rituálisoknál. Ezzel kitisztul nemcsak a környezet, melyben élünk, hanem az elme és a gondolatok is. A fehér zsályának csípős illata van. 

Megfigyelések szerint bebizonyult, hogy a baktériumok 94% semmisítve volt ennek a füstnek köszönhetően.

Használata viszonylag egyszerű. A köteget meggyújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

Adatok
Cikkszám:
Czs01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek