Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Jézus Szíve /Corazon-de-jesus/ Hem 20 szálas füstölő
Jézus Szíve /Corazon-de-jesus/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Jézus Szíve /Corazon-de-jesus/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Corazon de Jesus füstölő a szívhez szóló meghittséget és nyugalmat hozzák el otthonodba. Az ősi illatok és a mély spiritualitás tökéletes kombinációja, ez a füstölők segítenek elcsendesíteni az elmét és feltöltődni a belső békével. A Corazon de Jesus füstölők finom és gyengéd illatot árasztanak, amely elkalauzol a belső egyensúlyhoz és harmóniához. A 20 szálas készlet minden egyes füstölőjét gondosan készítették, hogy hosszan tartó illatot biztosítson és spirituális tapasztalatot nyújtson. Engedd, hogy a Corazon de Jesus füstölők feltöltődéssel és spirituális újjászületéssel ajándékozzanak meg.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Názáreti Jézus vagy Jézus Krisztus, gyakran csak Jézus vagy Krisztus (héberül: ישוע, Yēšūaʿ; Betlehem, i. e. 7 körül – Jeruzsálem, i. sz.33 körül) a kereszténység központi alakja, a világtörténelem egyik legismertebb és legnagyobb hatású személye.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/J

Jézus Szíve a katolikus hagyományban és más keresztény felekezetekben egy szimbólum, amely Jézus Krisztus szeretetének és irgalmának szimbólumaként szolgál. Egy rövid történet:

Az 1600-as években, egy francia szerzetesnő, Szent Margit Mária Alacoque, azt állította, hogy Jézus megjelent neki, és bemutatta a Szívének szimbólumát, amely lángolóan és töviskoronával volt körülvéve. Jézus azt kérte tőle, hogy terjessze ezt a szeretet és hűség jelképét a világban.

Az ezt követő években Jézus Szíve tisztelete elterjedt, és a katolikus egyház hivatalosan is elismerte. Az emberek imádkoznak és meditálnak ezen a szimbólumon keresztül, mint a hit, a remény és a szeretet forrásának jelképén. Jézus Szíve a keresztény vallásban az isteni szeretet és irgalmasság szimbóluma maradt.

Adatok
Cikkszám:
FH70
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek