Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Istennő /Goddess/ Hem 20 szálas füstölő
Istennő /Goddess/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft 
408 Ft

Istennő /Goddess/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Goddess füstölők meghívják a gyönyör és a misztikum istennőinek erejét és kisugárzását otthonodba. Ez a lenyűgöző füstölőkészlet tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kapcsolódni a női istenségek energiájához és megtapasztalni az őszinteség, a bölcsesség és a gazdagság hatalmát. Az egyedi keverékükben megtalálhatók a virágos és fás jegyek, melyek varázslatos és vonzó illatot teremtenek. Engedd, hogy a Hem Goddess füstölők által teremtett atmoszféra betöltse otthonodat, és tapasztald meg az istennői energiát, amely megnyugtatja és feltölti a lényedet. Ez a készlet kiváló minőségű és hosszan tartó illatot biztosít, így folyamatosan élvezheted az istennői jelenlétet.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
15
Kezdete: 2024.03.25   Vége: 2024.04.25
Megtakarítás 72 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
408 Ft
480 Ft 
Részletek

Az istennő női istenség. Számos ismert kultúrában az istennőket gyakran szó szerint vagy metaforikus terhességgel vagy elképzelt női szerepekkel kapcsolják össze, amelyek ahhoz kapcsolódnak, ahogyan a nőket és a lányokat észlelik vagy elvárják, hogy viselkedjenek.
Ide tartoznak a fonás , szövés , szépség , szerelem , szexualitás , anyaság , háziasság , kreativitás és termékenység témái (ezt az ősi anyaistennő példázza). Sok fő istennőt a mágiával , a háborúval , a stratégiával , a vadászattal , a földműveléssel , a bölcsességgel , a sorssal , a földdel , az éggel , a hatalommal , a törvényekkel , az igazságossággal és még sok mással is társítanak.
Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Goddess

Adatok
Cikkszám:
FH68
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek