Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Istennő /Goddess/ Hem 20 szálas füstölő
Istennő /Goddess/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Istennő /Goddess/ Hem 20 szálas füstölő

Az istennő női istenség. Számos ismert kultúrában az istennőket gyakran szó szerint vagy metaforikus terhességgel vagy elképzelt női szerepekkel kapcsolják össze, amelyek ahhoz kapcsolódnak, ahogyan a nőket és a lányokat észlelik vagy elvárják, hogy viselkedjenek.
Ide tartoznak a fonás , szövés , szépség , szerelem , szexualitás , anyaság , háziasság , kreativitás és termékenység témái (ezt az ősi anyaistennő példázza). Sok fő istennőt a mágiával , a háborúval , a stratégiával , a vadászattal , a földműveléssel , a bölcsességgel , a sorssal , a földdel , az éggel , a hatalommal , a törvényekkel , az igazságossággal és még sok mással is társítanak.
Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Goddess
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és
kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH68
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek