Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Isten Anyja /Madre de Dios de Montserrat/ Hem 20 szálas füstölő
Isten Anyja /Madre de Dios de Montserrat/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Isten Anyja /Madre de Dios de Montserrat/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Madre de Dios de Montserrat füstölők egy rendkívüli utazást nyújtanak a Montserrat-i Szűzanya varázslatos világába. Ez a különleges füstölőkészlet megidézi a híres Montserrat-i kolostor spirituális légkörét, és elhozza a békét és a szentséget otthonodba. A Madre de Dios de Montserrat füstölők egyedi keveréket tartalmaznak, melyekben a fás és fűszeres illatok tökéletes harmóniában találkoznak. Engedd, hogy ezek az isteni illatok feltöltsenek, és mély nyugalmat és szellemi felüdülést hozzanak számodra. Az Hem Madre de Dios de Montserrat füstölők kiváló minőségűek, és hosszan tartó illatot biztosítanak. Fedezd fel a kolostorok szentségét és megtapasztalhatod a spirituális emelkedést otthonodban!


Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A katolikus, görögkeleti, anglikán hagyományban Mária az Isten anyja. Szűz Mária élete elválaszthatatlan Jézusétól, ugyanúgy három nagy részre osztható, mint Krisztusé. A gyermekségevangéliumra, Jézus csodáiban való részvételére és Krisztus szenvedéstörténetére. Mindezekhez a katolikus egyház hozzáteszi, hogy miután földi életét befejezte, ő jelképezi, illetve ő maga az égben az anyaszentegyház.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/

Isten Anyja, azaz Szűz Mária a keresztény hagyományok szerint Jézus Krisztus édesanyja. Egy rövid történet:

Mária, egy szegény zsidó leány Nazarétból, egy angyali üzenet hatására vált Isten Anyjává. Az angyal, Gábriel, közölte vele, hogy a Szentlélek által fogantatik és Fiút szül, aki Isten Fia lesz. Mária elfogadta az Isteni tervet, és Jézust a szívét hordozva nevelte.

Mária születése egyedülálló és szent esemény, amely Krisztus születésének alapja a keresztény hitben. Ő a szeretet, a szüzesség és az alázat jelképe, és az egyik legtiszteltebb személy az egész keresztény világban.

Adatok
Cikkszám:
FH179
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek