Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Hórusz Szeme /Horus Eye/ Hem 20 szálas füstölő
Hórusz Szeme /Horus Eye/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Hórusz Szeme /Horus Eye/ Hem 20 szálas füstölő

A Hórusz szeme , wedjat eye vagy udjat eye egy fogalom és szimbólum az ókori egyiptomi vallásban , amely a jólétet, a gyógyulást és a védelmet jelenti. Ez a Hórusz isten és a rivális Set közötti mitikus konfliktusból származik , amelyben Set kitépte vagy elpusztította Hórusz egyik vagy mindkét szemét, majd a szem meggyógyult vagy visszakerült Hóruszhoz egy másik istenség, például Thoth segítségével . Hórusz ezután felajánlotta a szemét elhunyt apjának, Ozirisznek, és életre keltő ereje fenntartotta Ozirist a túlvilágon. A Hórusz Szemet tehát a temetési áldozatokkal, valamint a templomi rituálék során az istenségeknek adott összes felajánlással azonosították. Más fogalmakat is képviselhet, például a holdat, amelynek növekedését és fogyását a szem sérüléséhez és helyreállításához hasonlították.
Forrás:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Horus

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH166
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek