Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Hanuman /Hanuman/ Hem 20 szálas füstölő
Hanuman /Hanuman/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Hanuman /Hanuman/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Hanuman füstölője erőt és bátorságot sugároz, amelyekre szükséged lehet a mindennapi életedben. Ez a 20 szálas füstölő egy különleges keveréke illóolajoknak és gyógynövényeknek, amelyek erősítik az energiádat és segítenek meghódítani az akadályokat. Hanuman, az isteni majomhős szelleme áthatja ezt a füstölőt, és segít megszabadulni a félelemtől és az aggodalmaktól. Használd a Hanuman füstölőt a meditációhoz, rituálékhoz vagy egyszerűen csak egy energetizáló hangulat megteremtéséhez a környezetedben. Érezd a Hanuman erejét és hozd be az inspirációt és a bátorságot az életedbe!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Hanumán (szanszkrit: हनुमान्; nyugati átírással Hanuman) egy majomfejű és farkú szent alak a hinduizmusban. Az odaadás, fegyelmezettség, bátorság és az önzetlen cselekedetek szimbóluma. A bhakták szemében a mesteréhez tisztelettel viszonyuló szolga eszményi megtestesítője.

HanumánRámájána ősi eposz egyik szereplője és központi alakja, egy csapat majom vagy majomszerű lény főnöke, Ráma hű szolgája. A történetben amikor Rávana, a démonok ura elrabolja Ráma feleségét, Szítát, ő találja meg Lanká szigetén. Részt vesz Ráma Rávana elleni háborújában és a segítségével Ráma legyőzi a démonkirályt. 
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Hanum

Adatok
Cikkszám:
FH59
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek