Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Gyömbér és zöld tea /Ginger Green Tea/ Hem 20 szálas füstölő
Gyömbér és zöld tea /Ginger Green Tea/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Gyömbér és zöld tea /Ginger Green Tea/ Hem 20 szálas füstölő

A gyömbér ( Zingiber officinale ) egy virágos növény , melynek rizómáját , gyömbérgyökerét vagy gyömbért széles körben használják fűszerként és népi gyógyászatként . [2] Ez egy lágyszárú évelő , amely egynyári pszeudosztárakat (a levelek feltekert tövéből készült hamis szárat) növeszt, körülbelül egy méter magas, keskeny levéllemezekkel. A virágzat halványsárga, lila szélű szirmokkal virágzik, és külön hajtásokon közvetlenül a rizómából ered.
Forrás: https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Ginger

A fekete teával ellentétben a zöld tea egyáltalán nem erjesztett. Ennek eléréséhez nem sokkal a szüret után gőzöléssel vagy melegítéssel lebontják a tealevelekben található polifenol-oxidáz enzimet, így az erjedési folyamatok leállnak. Ezután a leveleket formázzák (például összesodorják), majd kiszárítják és a minőségtől függően válogatják. A legmagasabb kategóriájú teák feldolgozását kézzel végzik.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%B6ld_tea

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH203
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek