Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Goloka gyanta, 7 Csakra-Chakras, 30 gramm
Goloka gyanta, 7 Csakra-Chakras, 30 gramm
1 650 Ft

Goloka gyanta, 7 Csakra-Chakras, 30 gramm

7 csakrák gyantái égetve szent füstöt és gyönyörű illatot bocsátanak ki. Ismert, hogy kitisztítja a negatív energiákat, összekapcsol bennünket magasabb tudatunkkal és spirituális birodalmunkkal. Magas rezgésekkel vesz körül bennünket. Gyógyításra is használják, egyensúlyba hozza és megvédi fizikai és energetikai testünket.

Származási hely
India
Termék súlya (c)
30 gramm
1 650 Ft
Részletek

Szertartásos gyakorlatok használatának hosszú a története a világ leghíresebb civilizációitól kezdve, az ókori egyiptomiaktól az őslakos amerikaiakig. Még a Biblia szentírásaiba is bekerült, mint a királyok által adott szent ajándék. Máté 2:11 bibliai szövege szerint az arany, a tömjén és a mirha Jézus ajándékai között voltak. A királyságnak arany, a pap szerepének szimbóluma a tömjén, a mirha pedig a a balzsamozás jelképe volt.

A hét csakra séma alulról felfelé a következő:
Muladhara Mandala.svg
1. Muladhara-A gerinc alapja
Swadhisthana Mandala.svg
2. Svadhisthana-A nemi szervek gyökere
Manipura Mandala.svg
3. Nabhi-Manipura-Köldök
Anahata Mandala.svg
4. Anahata-Szív
Vishuddha Mandala.svg
5. Vishuddhi-Torok
Ajna Mandala.svg 6. Ajna-A szemöldökök között
Sahasrara Mandala.svg 7. Sahasrara-korona (fej)
A csakrákat hagyományosan meditációs segédeszközöknek tekintik. A jógi az alsó csakráktól a legmagasabb csakráig halad, amely a fej búbjában virágzik, és belsővé teszi a spirituális felemelkedés útját. Mind a hindu kundalini, mind a buddhista candali hagyományban a csakrákat a legalacsonyabb csakrában vagy közelében lévő szunnyadó energia szúrja át. A hindu szövegekben Kundalini néven ismert , míg a buddhista szövegekben Candalinak vagy Tummonak (tibetiül: gtum mo , "heves") hívják.
Adatok
Cikkszám:
Tgy22
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek