Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Föld /Earth/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
Föld /Earth/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
450 Ft

Föld /Earth/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő

föld mint anyag szilárd és tartós, a Feng Shui elemeként pedig megőrzi ezen tulajdonságait: biztonságot, stabilitást, tartósságot képviselve. Több élőlénynek és földrajzi képződménynek az élettere: hegyeknek, fáknak, állatoknak, embereknek, barlangoknak, sivatagoknak. A lakások pedig a föld elemeiből állnak össze: fából, csempéből, téglából, kőből. Nélkülözhetetlen azokban a helyiségekben, ahol túl sok a mozgás.
Forrás: https://filantropikum.com/a-fa-a-fold-a-tuz-a-viz

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH51
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek