Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Föld /Earth/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
Föld /Earth/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
480 Ft

Föld /Earth/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő

A Hem Feng Shui Earth füstölő egy földhöz kapcsolódó illatélményt nyújt, amely harmonizálja és kiegyensúlyozza az otthoni környezetet. A 20 szálas füstölőkiszerelés segítségével a föld energiája átjárja a teret, megteremtve a nyugalmat és stabilitást. Az Earth füstölő friss és földies illata megidézi a természet erejét, és segít földelni és központosítani az elmét. Ezáltal növeli az éberséget és a stabilitást, valamint segít a belső harmónia elérésében. Engedje, hogy az otthona környezete harmóniába kerüljön a Hem Feng Shui Earth füstölővel, és tapasztalja meg a föld energiájának áldásait.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai elrendezési és tervezési filozófia, amely az otthonok és munkahelyek harmonikus és energetikailag kiegyensúlyozott elrendezésére összpontosít. Az öt alapelem közül az egyik az "earth" (föld) elem, ami a stabilitást, az alapokat és a biztonságot képviseli.

Az "earth" elem bevezetése egy térbe segíti elő az életben és munkában való stabilitást. Ezt a legjobban földszínek, kőzetek, kerámia vagy agyag tárgyak felhasználásával lehet megvalósítani. Az "earth" elem segít fenntartani az egyensúlyt és bizalmat az élet különböző területein.

A Feng Shui "earth" elem használata segít megerősíteni a gyökereket, és nyugalmat hoz a környezetbe, elősegítve a biztonság érzetét és a stabil növekedést.

Adatok
Cikkszám:
FH51
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek