Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Fém /Metal/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
Fém /Metal/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
390 Ft

Fém /Metal/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő

A Feng Shui kollekció Metal füstölője a Tulasi márka egyik különlegessége, mely 20 szálas faszén alapú füstölő formájában érkezik hozzád. Ez az egyedülálló füstölő segít elhozni az otthonodba a Feng Shui filozófiájának Metal elemének energiáját. A Metal füstölő illata tiszta, friss és inspiráló, segítve a tisztaságot és rendezettséget az otthoni környezetben. A Tulasi márka elkötelezett a kiváló minőség és az intenzív illatok iránt, így biztos lehetsz abban, hogy a Metal füstölő lenyűgöző hatást gyakorol majd. Hozd be otthonodba az egyensúlyt és a rendet a Metal füstölő segítségével, és élvezd az inspirációt és a nyugalmat, amit a Feng Shui filozófia nyújt.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén, természetes illóolaj, bambusz szál,
Gyártó
Tulasi
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai elrendezési és tervezési filozófia, amely az otthonok és munkahelyek elrendezésével foglalkozik, hogy az energia harmonikusan áramoljon, és a pozitív hatások érvényesüljenek. Az öt alapelem közül az egyik a "metal" (fémszín) elem, amely a tisztaságot, a precizitást és a rendezettséget szimbolizálja.

A "metal" elem bevezetése egy térbe a rend és a szervezettség megteremtését segíti elő. Ez leginkább fémszínű tárgyakkal, például réz, ezüst vagy arany dekorációkkal érhető el. A "metal" elem erősíti az intellektuális kapacitást és a szervezettséget, elősegítve a tiszta gondolkodást és a hatékonyságot.

A Feng Shui "metal" elem használata segít megerősíteni a rendet és a tisztaságot a környezetben, és hozzájárul a koncentrációhoz és a hatékony munkához.

Adatok
Cikkszám:
FT27
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek