Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Fém /Metal/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
Fém /Metal/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
390 Ft

Fém /Metal/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő

Amióta a fémek az energia továbbítójaként ismertek, azóta tartják számon a Feng Shuiban olyan elemekként, amelyek energiát visznek be a helyiségekbe, és amelyek vonzzák, gerjesztik a figyelmet. A gazdagság és a védelem szimbólumai, a Feng Shuiban pedig a rendezettséget jelölik. Ugyanakkor több fémtípust hoznak kapcsolatba az egészséggel – például több személy is visel magán rézből készült karperecet. Azonban csínján kell bánnod a fémekkel! Ha többet vonsz be belőlük a lakásba, túl sok energiát szívnak magukba, amely végül ártalmas lehet. A Feng Shui több fémet is támogat – például az acélt, alumíniumot, bronzot, ezüstöt, aranyat, vasat vagy fehérfémet. Ezek közül nyugodtan, de mértékkel válogathatsz.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH48
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek