Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Fehér Zsálya Vanília /White Sage Vanilla/ Hem 20 szálas füstölő
Fehér Zsálya Vanília /White Sage Vanilla/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Fehér Zsálya Vanília /White Sage Vanilla/ Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a Hem White Sage Vanilla füstölő varázslatos világát. Ez a 20 szálas füstölő kombinálja a fehér zsálya természetes tisztító erejét és a vanília kellemes édességét. A fehér zsálya energetikailag tisztítja és tisztázza a környezetet, miközben a vanília finom és édes aromája érzéki élményt nyújt. Engedd, hogy az illat átjárja otthonodat, és teremtsd meg a nyugalmat és harmóniát. Az édes és fűszeres jegyek tökéletes egyensúlyt teremtenek, ami segít ellazulni és feltöltődni. Éld át a White Sage Vanilla füstölő nyugtató és kényeztető hatását, és hozd be az otthonodba a kellemes érzéki élményt.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A zsálya ősidők óta használatos tértisztító növény. Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

A vanília a kosborfélék (Orchidaceae) családjába tartozó Vanilla nemzetségnek, illetve a nemzetségbe tartozó néhány faj fűszerként felhasználható termésének elnevezése. Erre a célra elsősorban a Vanilla planifolia fajt termesztik, de felhasználható a Vanilla pompona és a Vanilla tahitiensis is.A Vanilla planifolia más növényekre felkúszó növény, eredeti hazája Mexikó, ahol már Amerika felfedezése előtti időkben a kakaó ízesítésére használták. Félérett állapotban szüretelik, amikor a termés zöldes, vagy éppen sárgulni kezd.....  Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/

Adatok
Cikkszám:
FH219
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek