Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Fehér Zsálya Levendula /White Sage Lavender/ Hem 20 szálas füstölő
Fehér Zsálya Levendula /White Sage Lavender/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Fehér Zsálya Levendula /White Sage Lavender/ Hem 20 szálas füstölő

Engedd, hogy a Hem White Sage Lavender füstölővel elmerülj a nyugalmat és relaxációt hozó élményben. Ez a 20 szálas füstölő tökéletes kombinációja a fehér zsálya és a levendula kellemes illatának. A fehér zsálya energetikailag tisztító hatásával egyesül a levendula nyugtató és pihentető tulajdonságaival. Egyetlen gyújtással eljuthatsz a természet ölénél, és átélheted a harmonikus egyensúlyt. A White Sage Lavender füstölő segít ellazulni, stresszt oldani és megteremti a relaxáció légkörét. Engedd, hogy az illat elringassa az érzékeidet, és teremts otthonodban egy nyugodt, megnyugtató környezetet.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A zsálya ősidők óta használatos tértisztító növény. Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

A levendula (Lavandula) az árvacsalánfélék családjába tartozó növénynemzetség 39 fajjal és több hibrid fajjal. Őshonos Európában; megtalálható az Atlanti-óceánban fekvő Zöld-foki Köztársaság szigetcsoportjaitól és a Kanári-szigetektől DK-Európán keresztül Észak- és Kelet-Afrikában, a Mediterráneumban, DNy-Ázsián keresztül DK-Indiáig. A nemzetség sok tagja kerti dísznövényként ültetett a mérsékelt éghajlaton, felhasználják továbbá fűszerként, és a belőle kivont illóolajat számtalan kozmetikai termékben.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Levendula

Adatok
Cikkszám:
FH218
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek