Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Fa /Wood/ Tulasi 20 szálas Feng Shui  füstölő
Fa /Wood/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
390 Ft

Fa /Wood/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő

A Feng Shui kollekció Wood füstölője a Tulasi márka egyik remekműve, mely 20 szálas faszén alapú füstölő formájában érkezik hozzád. Ez a különleges füstölő a Feng Shui filozófiát hozza el otthonodba, segítve a pozitív energia áramlását és harmóniát teremtve. A Wood füstölő illata megnyugtató és földelő hatással rendelkezik, egyensúlyt teremtve az otthoni környezetben. Engedd, hogy az erdő frissessége és a természet nyugalmát árasztó illat elringassa a tested és elméd. A Tulasi márka garancia a kiváló minőségre és az intenzív illatokra. Válaszd a Wood füstölőt, hogy otthonodban teremtsd meg a tökéletes harmóniát és egyensúlyt.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén, természetes illóolaj, bambusz szál,
Gyártó
Tulasi
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai elrendezési és tervezési filozófia, amelynek célja az energia optimális áramlásának és a harmóniának a megteremtése az otthonokban és munkahelyeken. Az öt alapelem közül az egyik a "wood" (fa) elem, amely a növekedést, a vitalitást és az új kezdeteket szimbolizálja.

A "wood" elem bevezetése egy térbe elősegíti a frissességet és az élettelenség elleni harcot. Ehhez leginkább fa vagy faelemek, növények, zöld színek használhatók. A "wood" elem erősíti a kreativitást és a vitalitást, segít új projektekbe kezdeni és fejlődni.

A Feng Shui "wood" elem használata hozzájárul a frissességhez és a lendülethez a környezetben, elősegítve a növekedést és a pozitív változásokat az életben.

Adatok
Cikkszám:
FT23
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek