Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Fa /Wood/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
Fa /Wood/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
390 Ft

Fa /Wood/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő

Fa illatú, kiváló minőségű HEM Feng Shui füstölő!

fa a fejlődést, tervezést és a kreativitást népszerűsíti. Erős anyag lévén, a haragot és a depressziót is képviseli, ugyanakkor az új élet kezdetét is szimbolizálja. Kék-zöld színekkel azonosítják. Fából készült tárgyakat használhatsz arra, hogy megerősítsd a benned lévő motivációt, ihletettséget és szenvedélyt anélkül, hogy nyomasztóvá tennéd otthonod. Azonban, hogy segítsd a Chi energia áramlását, inkább élő fát (növényt) is vigyél be a lakásba, lehetőleg a lépcső aljába.
Forrás: https://filantropikum.com

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH40
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek