Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Buddha /Buddha/ Hem 20 szálas füstölő
Buddha /Buddha/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Buddha /Buddha/ Hem 20 szálas füstölő

A Buddha füstölő a Hem márka 20 szálas füstölőjének különleges darabja. Ez az illat a belső békét és megvilágosodást idézi meg, hozzájárulva a meditatív és harmonikus légkör megteremtéséhez otthonodban. A Buddha füstölő finom és nyugtató illatokat áraszt, amelyek segítenek elcsendesíteni az elmét és ellazítani a testet. Az aromaterápiás hatásnak köszönhetően ez a füstölő segíthet stressz és szorongás csökkentésében, valamint segít megtalálni a belső nyugalmat és egyensúlyt. A Buddha füstölővel teremtsd meg a szent és spirituális légkört, és engedd, hogy a bölcsesség és harmónia áthatoljon az otthonod minden szegletében.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Buddha, eredeti nevén Siddhartha Gautama, az ősi India szülöttje volt, aki az 5. század előtt élt. Ő az alapítója a buddhizmusnak, egy vallásnak és filozófiának, mely a szenvedés megszüntetésére és a megvilágosodás elérésére összpontosít.

Siddhartha fiatalon királyfi volt, de egy napon elindult a világ felfedezésére, hogy megértse a szenvedést. Éveken át meditált és böjtölt, majd egy nap alatt elérte a megvilágosodást a Bodhi fa alatt. Ezt követően Buddha tanításokat adott, amelyek a Négy Nemes Igazság és a Nyolc Út alapján épültek, és az embereknek segítettek megszabadulni a szenvedéstől és elérni a békét és boldogságot.

Buddha tanításai máig sok ember életét inspirálják és vezetik.

Adatok
Cikkszám:
FH14
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek