Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Buddha /Golden Buddha/ Vijayshree 15g masala füstölő
Buddha /Golden Buddha/ Vijayshree 15g masala füstölő
RRP: 790 Ft 
711 Ft

Buddha /Golden Buddha/ Vijayshree 15g masala füstölő

Buddha spirituális tanító volt, aki Indiában élt az ie 5. században. Valódi neve Siddhartha Gautama volt, és egy király fiaként született. 29 évesen Sziddhárta elhagyta otthonát, hogy választ keressen az élet értelmére és a szenvedésre.

Évekig tartó meditáció és megszorítások gyakorlása után Sziddhárta egy bodhifa alatt érte el a megvilágosodást. Felismerte, hogy a szenvedés az emberi élet szerves része, és a szenvedés legyőzésének megoldása a középút vagy a nyolc út tanítása követése.

Buddha azt tanította, hogy a szenvedés a beteljesületlen vágyból és vágyból fakad, és a boldogságot és a békét csak úgy lehet elérni, ha megszabadulunk a vágytól, és fejlesztjük a szeretetet és a bölcsességet. A buddhizmus ezután elterjedt Ázsiában, és jelentős vallássá vált, amelyet emberek milliói követtek szerte a világon.

A buddhizmus kulcsai közé tartozik a négy nemes igazság (dukkha, a szenvedés eredete, a szenvedés vége és a szenvedés befejezéséhez vezető út), a nyolc nemes út (helyes megértés, helyes gondolat, helyes beszéd, helyes cselekvés, a helyes vágy, a helyes éberség, a helyes éber figyelem és a megfelelő koncentráció), valamint olyan fogalmak, mint a karma, reinkarnáció és nirvána.

Buddha olyan értékeket is tanított, mint az alázat, a jóindulat, a tolerancia és a negatív attitűdöktől való megszabadulás, mint például a tegnap.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Vijayshree
Termék súlya (c)
15 gramm
711 Ft
RRP: 790 Ft 
Részletek

A masala füstölő kizárólag természetes alapanyagból készül. Gyártásához szilárd, illatos hozzávalók, gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményeit és minimális illóolajat használnak Az ebből készült masszát általában bambusz szálra kézzel sodorják.

Adatok
Cikkszám:
FMG002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek