Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Bambuszkolomp szélcsengő kicsi barna 30 cm
Bambuszkolomp szélcsengő kicsi barna 30 cm
3 490 Ft

Bambuszkolomp szélcsengő kicsi barna 30 cm

A Bambuszkolomp szélcsengő egy varázslatos kiegészítő, amely a természetesség és harmónia érzetét hozza el otthonába. Ez a 30 cm hosszú kolomp kézzel készült bambuszrúdokból áll, melyek finom, tiszta hangot adnak, amikor a szél megérinti őket. A bambuszkolomp nemcsak kellemes zenei élményt nyújt, hanem a relaxáció és meditáció ideális kísérője is lehet. Használhatja az udvaron, a teraszon vagy akár a beltéri terekben is, hogy megtapasztalja a nyugalmat és a harmóniát, amit ez a hangulatos kiegészítő kelt. Varázsolja otthonába a természet varázsát a Bambuszkolomp szélcsengő segítségével.

 

Szélcsengők a negatív energiát pozitívvá fordítják, boldogságot és nyugalmat hozva a házra. Dallamos lágy hangjukkal elriasztják a rossz, ártó szellemeket, démonokat és madarakat. A Feng Shui úgy tartja, hogy a szélcsengő hatástalanítja a negatív energiákat. Amikor szélcsengőt választunk, azt vegyük meg, aminek a hangja leg kellemes a számunkra.

Származási hely
Indonézia
Méret, teljes hossza
90 cm
Méret, magassága
30 cm
Méret, szélessége
11 cm
Összetétel, anyag
Bambusz, kókuszdió
Gyártó
Indonézia
3 490 Ft
Részletek

A szélcsengők évszázadokon átívelő történetét Japánban eredeztetik, ahol azokat először iskolákban használták az idő jelezésére. Később a buddhista templomokban is felbukkantak, ahol a szélcsengők hangját a csend és a meditáció erősítőjeként alkalmazták. Az ázsiai kultúrában a szélcsengőket védelmezőként és szerencsehozónak tartják.

A szélcsengők népszerűsége terjedt át a világon, és a dekoráció és a relaxáció eszközeként váltak ismertté. Hangjuk kellemes és nyugtató, ami segít ellazítani és stresszt enyhíteni. Ma számos stílus és anyag létezik, amelyekkel személyre szabhatjuk ezeket az esztétikus és spirituális dísztárgyakat otthonainkban és kertjeinkben.

Adatok
Cikkszám:
SZE01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek