Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Aromafume-White Sage-Fehér Zsálya füstölőkocka 9+1 db-os
Aromafume-White Sage-Fehér Zsálya füstölőkocka 9+1 db-os
2 490 Ft

Aromafume-White Sage-Fehér Zsálya füstölőkocka 9+1 db-os

A csomag 9 kocka és 1 ajándék illatot tartalmaz.

A zsálya ősidők óta használatos tértisztító növény. Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
1,7 cm
Égési idő
45 perc
Méret, szélessége
1,7 cm
Összetétel, anyag
aromás fa, kéreg, kivonat, egzotikus virág, gyanta, levél, illóolaj
Gyártó
India
Termék súlya (c)
15 gramm
Vastagsága
0,5 mm
2 490 Ft
Részletek

Minden füstölő kocka különféle természetes összetevőkkel van dúsítva, beleértve az aromás fákat, egzotikus virágokat, természetes kérgeket, fa- és fakivonatokat, gyantákat, leveleket és virágokat. A füstölőtéglák gyártásánál használt illatolajok 100%-ban IFRA-kompatibilisek, és mindig felelősségteljesen szerzik be őket.

Használata:

Tegyél füstölőkockát a réztányérra és gyújts meg a mécset, majd rakd be a tartó aljába. Hagyd égni  45-60 percig. Vigyázz mert nagyon forró lesz, ne érintse meg! Ha eléred a megfelelő illatot fujtsd el a gyertyát, és hagyd kihűlni a készüléket. A füstölőkocka használat közben mélyfekete színű lesz, nem olvad meg. A használt kockát a biológiailag lebomló hulladékkal együtt dobhatod ki.

Adatok
Csomag tartalma (b):
9 db
Cikkszám:
AFU001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek