Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

7 Csakra /Seven Chakras/ Hem 20 szálas füstölő
7 Csakra /Seven Chakras/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

7 Csakra /Seven Chakras/ Hem 20 szálas füstölő

A hagyományos indiai gyógyászat és spirituális filozófia szerint az emberi testben hét fő energiaközpont, az úgynevezett csakrák találhatóak. A különböző csakrák szimbolizálják az életünk különböző területeit, például az alapvető szükségleteket, az érzelmi stabilitást, a kommunikációt, az intuíciót és a spirituális fejlődést.

A 7 csakra Hem füstölő csodálatosan alkalmas arra, hogy segítsen aktiválni és kiegyensúlyozni ezeket a csakrákat. Minden csakrához tartozik egy speciális illat, amely segíti az adott energiaközpont aktiválását és támogatja a spirituális fejlődést.

Használata rendkívül egyszerű: gyújtsa meg a füstölőt, majd tegye a megfelelő helyre. Az illat pedig finom és kellemes lesz körülötted.

A 7 csakra Hem füstölő készlet tartalmazza az összes illatot, amely segíti a hét fő energiaközpont kiegyensúlyozását és harmonizálását. A használatukkal azonban nemcsak a fizikai testünket, hanem a lelkünket is támogatjuk, hiszen a csakrák aktiválása segíthet az érzelmi és mentális problémák kezelésében, valamint a belső harmónia elérésében.

Összességében a HEM 20 szálas füstölő nagyszerű eszköz lehet a csakrák egyensúlyozására és a testi-lelki harmónia helyreállítására. Használatukkal javíthatod az egészségedet és a jó közérzetedet, és segíthetnek abban, hogy megtaláld a békét és az egyensúlyt az életedben.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Adatok
Cikkszám:
FH216
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek