Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

7 Csakra - 7 Chakra Satya 15g masala füstölő
7 Csakra - 7 Chakra Satya 15g masala füstölő
890 Ft

7 Csakra - 7 Chakra Satya 15g masala füstölő

A hagyományos indiai gyógyászat és spirituális filozófia szerint az emberi testben hét fő energiaközpont, az úgynevezett csakrák találhatóak. A különböző csakrák szimbolizálják az életünk különböző területeit, például az alapvető szükségleteket, az érzelmi stabilitást, a kommunikációt, az intuíciót és a spirituális fejlődést.

A Satya 15g masala füstölő csodálatosan alkalmas arra, hogy segítsen aktiválni és kiegyensúlyozni ezeket a csakrákat. Minden csakrához tartozik egy speciális illat, amely segíti az adott energiaközpont aktiválását és támogatja a spirituális fejlődést.

Használata rendkívül egyszerű: gyújtsa meg a füstölőt, majd tegye a megfelelő helyre. Az illat pedig finom és kellemes lesz körülötted.

A 7 csakra Satya 15g masala füstölő készlet tartalmazza az összes illatot, amely segíti a hét fő energiaközpont kiegyensúlyozását és harmonizálását. A használatukkal azonban nemcsak a fizikai testünket, hanem a lelkünket is támogatjuk, hiszen a csakrák aktiválása segíthet az érzelmi és mentális problémák kezelésében, valamint a belső harmónia elérésében.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Válogatott, magas minőségű természetes alapanyagok
Gyártó
Satya Sai Baba
Termék súlya (c)
15 gramm
890 Ft
Adatok
Cikkszám:
FMS001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek