Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Tűz /Fire/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
Tűz /Fire/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
390 Ft

Tűz /Fire/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő

A Tulasi márka Feng Shui kollekciójának Fire füstölője egy igazán különleges darab, mely 20 szálas faszén alapú füstölőként érkezik hozzád. Ez az illatos füstölő az otthonodba hozza a Feng Shui filozófiában fontosnak tartott Fire elem energiáját. A Fire füstölő intenzív és érzéki illatával tüzet és szenvedélyt idéz meg a környezetben. A Tulasi márka elkötelezett a minőség és a kiváló illatok iránt, így biztos lehetsz benne, hogy a Fire füstölő egyedi hangulatot teremt otthonodban. Hozd be a melegséget és a lendületet a Fire füstölővel, élvezd a vibráló atmoszférát és az élettel teli energiát. Engedd, hogy a Feng Shui kollekció Fire füstölője átjárja otthonodat és meggyújtsa a szenvedélyt benned.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén, természetes illóolaj, bambusz szál,
Gyártó
Tulasi
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai rendszer, amely az otthonok és munkahelyek elrendezésével foglalkozik, hogy az energia harmonikusan áramolhasson, és a pozitív hatások érvényesüljenek az emberi életre. Az öt alapelem közül az egyik a tűz elem, amely az életenergiát, szenvedélyt és motivációt jelképezi.

A tűz elem a Feng Shui-ban dinamizmust és lendületet hoz a térbe. A megfelelő mennyiségű tűz elem, például gyertyák, lámpák vagy piros színek használata fokozza az aktivitást és az önbizalmat. Ez elősegíti a kreativitást, a célkitűzéseket és az életörömöt.

A Feng Shui fire elem használata lehetővé teszi az energiák fellendítését, és hozzájárul a boldogabb és motiváltabb élethez.

Adatok
Cikkszám:
FT68
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek