Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Gabriel Arkangyal /San Gabriel Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Gabriel Arkangyal /San Gabriel Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent Gabriel Arkangyal /San Gabriel Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem San Gabriel Arcangel füstölővel felfedezheted a belső erőt és védelmet. Ez a 20 szálas füstölő egyedülálló illatával átitatja otthonodat a spirituális erejével. Engedd, hogy a San Gabriel Arcangel jelenléte megtöltse a szobákat, és hozzon egyensúlyt és védelmet az életedbe. Az illat segít megerősíteni a hitet, megnyugtatja a szellemet és tisztítja az energiákat. Találd meg benned a bátorságot és az inspirációt, amelyekre szükséged van a mindennapi kihívásokkal szemben. A Hem San Gabriel Arcangel füstölővel lépj közelebb a spirituális útra és tapasztald meg az isteni támogatást és vezetést az életedben.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent Gábriel Arkangyal az egyik legjelentősebb arkangyal a keresztény és iszlám hagyományokban. Egy rövid történet:

Gábriel neve gyakran az üzenetek hozójaként jelenik meg a Szentírásban. Az egyik legismertebb szerepe az volt, hogy az Úr üzenetét közvetítette Máriának, hogy ő fogja szülni Jézust, Jézus Krisztus születését megjelölve.

Az iszlám hagyományban Gábriel Jibríl néven ismert, és az ő közvetítésével adták át Allah üzeneteit Mohamednek a Koránban.

Szent Gábriel Arkangyal a hűség és az isteni üzenetek közvetítésének szimbóluma. A keresztény és iszlám hagyományokban is mély tisztelet övezi személyét, mint a mennyei közvetítő és a hit erősítője.

Adatok
Cikkszám:
FH125
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek