Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szantál /Flora Sandal/ Hem 8 szálas masala füstölő
Szantál /Flora Sandal/ Hem 8 szálas masala füstölő
250 Ft

Szantál /Flora Sandal/ Hem 8 szálas masala füstölő

A Flora Sandal füstölő a Hem 8 szálas masala füstölők egyedi darabja, amely a tökéletes kiegészítője lehet spirituális gyakorlatoknak és pihentető pillanatoknak. A jellegzetes szantálfa illata kényezteti az érzékeket, és segít elmerülni a belső nyugalomban és harmóniában. Ez a füstölő ideális választás a meditációhoz, relaxációhoz és szellemi tisztuláshoz. Hozd létre a saját szent teredet a Flora Sandal füstölő segítségével, és élvezd az elragadó aromáját, amely megtölti a levegőt és segít megtalálni a belső béke és stabilitás forrását. Éld át az érzést, amikor a Flora Sandal füstölő finom füstje körülölel, és hozzájárul a spirituális tapasztalatok elmélyítéséhez.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
8 szál
250 Ft
Részletek

A szantálfa Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceán déli szigetein terjedt el. A szantálfa körülbelül 10 méter magasra nő, bőrszerű levelei páronként, egymással szemben helyezkedik el az ágon.
Részben más fafajok gyökerein élősködik. Mind a fa, mind a gyökerek tartalmaznak egy sárga aromás olajat, az úgynevezett szantálfaolajat, amelynek illata évekig megmarad az olyan tárgyakon, mint a füstölők, díszdobozok, bútorok. Az szantál olajat a fa vízgőz-desztillációjával nyerik ki, illatszerekben, szappanokban, gyertyákban, tömjénben és népi gyógyászatban használják is.

Adatok
Cikkszám:
FM46
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek