Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Narancssvirág /Orange Blossom/ Hem 20 szálas füstölő
Narancssvirág /Orange Blossom/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Narancssvirág /Orange Blossom/ Hem 20 szálas füstölő

A narancsvirág a Citrus sinensis (narancsfa) illatos virága . Parfümgyártásban használják, és afrodiziákumként írják le róla . [1] Hagyományosan a jó szerencsével jár [ hol? ] és népszerű volt a menyasszonyi csokrokban és esküvői fejkoszorúkban . [ hol? ] A narancsvirág - esszencia fontos összetevője a parfümkészítésnek. A finom illatú narancsvirág szirmaiból is készíthető narancsvirágvíz (a rózsavíz alternatívájaként ), a francia konyha és a közel-keleti konyha közös része (leggyakrabban desszertek és pékáruk összetevőjeként ).

Forrás: https://en-m-wikipedia-org.translate


Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH92
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek