Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Mandarin Rózsa  /Tangerine Rose/ Hem 20 szálas füstölő
Mandarin Rózsa /Tangerine Rose/ Hem 20 szálas füstölő
450 Ft

Mandarin Rózsa /Tangerine Rose/ Hem 20 szálas füstölő

Kombináld a friss mandarin és a romantikus rózsa illatát a Hem Tangerine Rose füstölővel! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek különleges aromával töltik meg otthonodat. Az édes, citrusos mandarin és a bájos rózsa összjátéka egyedülálló hangulatot teremt, mely elvarázsolja az érzékeidet. Az intenzív illatú füstölőink minőségi összetevőkből készülnek, így hosszantartó és kellemes illatot biztosítanak. Tedd otthonodat varázslatossá a Tangerine Rose füstölővel, és élvezd a frissességet és romantikát minden egyes használatkor.

  

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek

A mandarin (Citrus reticulata) a citrusformák közé tartozó déligyümölcs. Dél-Kínából származik, Európába csak a 19. században kezdték beszállítani.
A mandarin és a narancs hibridje a klementin (Citrus × aurantium), amely a narancshoz hasonlóbb ízű, kézzel könnyen hámozható és nincsenek magok benne. Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mandarin

rózsa (Rosa), a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó egyik növénynemzetség, illetve az ide tartozó cserjék virága.
Kb. 200 rózsafajt tart számon a tudomány, ezeknek a többsége az északi félgömbre, főleg a mérsékelt égövre jellemző növény, néhány faj Mexikóban, a Fülöp-szigeteken és Etiópiában honos. A botanikai fajok (nem nemesítettek) hajtásai tüskések, szőrösek vagy ritkán kopaszak; cserje vagy kúszónövény alkatúak. Magasságuk 2–5 m, a kúszó fajoké 20 m is lehet. Fajaik nagyon változékonyak, könnyen kereszteződnek egymással, ami nagyon megnehezíti elkülönítésüket.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsa

Adatok
Cikkszám:
FH207
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek