Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Füstölőtartó kerek Rezin-műgyanta Buddha-ezüst színű
Füstölőtartó kerek Rezin-műgyanta Buddha-ezüst színű
2 590 Ft

Füstölőtartó kerek Rezin-műgyanta Buddha-ezüst színű

Használható egyaránt szálas füstölőkhöz és kúp füstölőhöz is!

Buddha spirituális tanító volt, aki Indiában élt az ie 5. században. Valódi neve Siddhartha Gautama volt, és egy király fiaként született. 29 évesen Sziddhárta elhagyta otthonát, hogy választ keressen az élet értelmére és a szenvedésre.

Évekig tartó meditáció és megszorítások gyakorlása után Sziddhárta egy bodhifa alatt érte el a megvilágosodást. Felismerte, hogy a szenvedés az emberi élet szerves része, és a szenvedés legyőzésének megoldása a középút vagy a nyolc út tanítása követése.

Buddha azt tanította, hogy a szenvedés a beteljesületlen vágyból és vágyból fakad, és a boldogságot és a békét csak úgy lehet elérni, ha megszabadulunk a vágytól, és fejlesztjük a szeretetet és a bölcsességet. A buddhizmus ezután elterjedt Ázsiában, és jelentős vallássá vált, amelyet emberek milliói követtek szerte a világon.

A buddhizmus kulcsai közé tartozik a négy nemes igazság (dukkha, a szenvedés eredete, a szenvedés vége és a szenvedés befejezéséhez vezető út), a nyolc nemes út (helyes megértés, helyes gondolat, helyes beszéd, helyes cselekvés, a helyes vágy, a helyes éberség, a helyes éber figyelem és a megfelelő koncentráció), valamint olyan fogalmak, mint a karma, reinkarnáció és nirvána.

Buddha olyan értékeket is tanított, mint az alázat, a jóindulat, a tolerancia és a negatív attitűdöktől való megszabadulás, mint például a tegnap.

 

Származási hely
Kína
Méret, magassága
6 cm
Méret, átmérője
8 cm
Összetétel, anyag
Rezin-műgyanta
Gyártó
Kína
2 590 Ft
Adatok
Cikkszám:
Ftar08
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek