Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

c. Angyal Gyűjtemény /Angel Collection/ Green Tree 6x15g masala füstölő
c. Angyal Gyűjtemény /Angel Collection/ Green Tree 6x15g masala füstölő
4 740 Ft

c. Angyal Gyűjtemény /Angel Collection/ Green Tree 6x15g masala füstölő

Az Angel Collection a Green Tree 6x15g masala füstölő kollekciója, amelyben hat különböző angyalillat található.

Az Angel Dust füstölő egy varázslatos illatkeverék, amely segít elmerülni az angyali energiákban és létrehoz egy könnyed és átható légkört.

Az Angel Healing füstölő a gyógyító energiákat hordozza magában, segítve a test, az elme és a lélek harmonizálását és regenerálódását.

Az Angel Love füstölő szerelmet és szeretetet hoz az otthonodba. Egy édes és melegséget sugárzó illat, amely segít a kapcsolatok erősítésében és a szeretetenergia megéléésében.

Az Angel Protection füstölő védelmet nyújt az otthonodban és a szellemi környezetedben. Ez a füstölő segít létrehozni egy biztonságos és harmonikus atmoszférát.

A Chakra Angel füstölő az energiaközpontokat, vagyis a chakrákat támogatja és harmonizálja. Ez az illat segít egyensúlyba hozni és feltöltődni a test és az elme számára.

A 7 Angels füstölő a hét különböző angyali energiát hordozza magában. Ez a kollekció ideális választás, ha az angyali jelenlétet és támogatást szeretnéd belecsempészni az életedbe.

Fedezd fel az Angel Collection füstölők varázslatos világát, amelyek segítenek a spirituális tapasztalatokban, a gyógyulásban, a szeretetben, a védelemben és az egyensúly megteremtésében. Élvezd az angyali energiákat és hagyd, hogy az angyalok áldása betöltse az otthonodat és az életedet.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Green Tree
Termék súlya (c)
15 gramm
4 740 Ft
Adatok
Cikkszám:
FMGR007
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek