Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Ámbra /Amber/ Hem 20 szálas füstölő
Ámbra /Amber/ Hem 20 szálas füstölő
450 Ft

Ámbra /Amber/ Hem 20 szálas füstölő

A borostyán megkövesedett fagyanta , amelyet a neolitikum óta nagyra értékelnek színe és természetes szépsége miatt . [1] Az ókortól napjainkig drágakőként értékelték a borostyánt, amelyet különféle dekorációs tárgyakká készítenek. [2] A borostyánt ékszerekben használják . A népi gyógyászatban gyógyító szerként is használták .
A borostyánnak öt osztálya van, amelyeket kémiai összetevőik alapján határoznak meg. Mivel a borostyán puha, ragadós fagyantaként származik, néha állati és növényi anyagokat is tartalmaz zárványként . [3] A széntelepekben előforduló borostyánt resinitnek is nevezik , és az ambrit kifejezést kifejezetten az új-zélandi széntelepeken található borostyánra alkalmazzák. [4]

Forrás:Wikipédia

 

A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek
A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH06
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek